Suomeksi - Professional Makeup Artist & Painter Sanna Liljamo
Näyttävät meikit ja maskeeraukset sekä maalauksia yli 13 vuoden kokemuksella.
Maskeeraaja, maski, meikkaaja, meikki, häämeikki, kuvausmeikki, Sanna Liljamo, bodypaint, lehtikuvaus, meikkaaja helsinki, muotimeikki, meikkitaiteilija, kampaukset helsinki, kampaaja helsinki, taidemaalari, maalaus, taidetta, osta
20753
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20753,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Suomeksi

Meikkaaja & Kuvataiteilija

Maskeeraaja, meikkaaja, kuvataiteilija

Sanna Liljamo

Tervetuloa tutustumaan töihini sekä palveluihini. Olen Sanna Liljamo ja olen tehnyt ammatikseni jo yli 13 vuoden ajan meikkejä, maskeerauksia sekä hiuksia tuhansissa eri projekteissa. Meikkitaide, maskeeraus ja maalaaminen on intohimoni, joka välittyy jokaisessa tekemässäni työssä.

Asiakkaani arvostavat luovuuttani sekä ammattimaista otettani jokaiseen projektiin. Asun Helsingissä, mutta toimin meikkaajana ja maskeeraajaana joustavasti asiakkaideni tarpeiden mukaan.

 

Palveluni:

  • Ammattimaisen maskeerauksen ja meikkauksen suunnittelu ja toteutus
  • Osana maskeerausta ja meikkiä voidaan tehdä myös  näyttävät kampaukset
  • Erikoismaskit sekä body paint

 

Kenelle palveluni sopivat?

  • Tuotantoyhtiöille
  • Valokuvaajille
  • Media-alan yrityksille
  • Yrityksille (esim. henkilöstökuvaukset ja kampanjat)
  • Yksityishenkilöille (esim. häämeikki, juhlameikki)

 

Maalaukset

Maalaan pääosin akryylimaaleilla kankaalle sekä joskus myös puulevyille. Maalaustyylini on yleensä abstrakti, vaikka muuntelen maalausteni tunnelmaa välillä tunnistettavin elementein. Voit selata maalauksiani Galleriassa.

 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. Voit myös selata töitäni sekä projektejani Instagramista tai Facebookista, joita päivitän lähes päivittäin kuulumisten osalta.

 

Ystävällisin terveisin,

Maskeeraaja, meikkaaja Sanna Liljamo

Studioni

Studioni on siellä missä asiakkaani ovat. Liikun joustavasti asiakkaideni tarpeiden mukaan ja matkassani on aina yhden naisen meikkistudio välineineen. Käytän ainoastaan ammattilaisille tarkoitettuja meikkejä ja valitsen tuotteet yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Voin tarpeen mukaan myös järjestää studion ja valokuvaajan projektillesi.